perfect slapen in 7 stappen review

Perfect Slapen In 7 Stappen Review

Laatste update: 14 juni, 2021 | Geen reacties

Vandaag is tijd voor mijn persoonlijke Perfect Slapen In 7 Stappen review! Aangezien ik onrustige nachten doormaak, werd het hoog tijd om hier iets aan te doen. De cursus is samengesteld door William van der Klaauw. Bijna iedereen met slaapproblemen heeft het over de cursus van William. Hoog tijd om ook zelf te ondervinden of Perfect Slapen In 7 Stappen je kan helpen bij slapeloosheid. Ik raad je dan ook aan om het artikel volledig te lezen aangezien er een aantal heftige feiten worden gedeeld!

Maar wie is William van der klaauw eigenlijk?

William is van beroep slaap en ervaringsdeskundige. Zo heeft hij een goed bekeken website opgericht namelijk slaapwijzer.nl en hier deelt hij wekelijks interessante tips over slaapproblemen.

Ook heeft William interviews gegeven aan bekende tijdschriften en kranten. Dat je William kan vertrouwen staat in ieder geval als een paal boven water en dat vind ik belangrijk aangezien je alleen via internet contact kunt opzoeken.

TIP! Als je wilt starten met Perfect Slapen In 7 Stappen, doe je dat via de volgende pagina: Hier ontvang je een hoge korting >>

Daarnaast heeft William zijn contactgegevens weergegeven op de website. Zo vind ik onder andere zijn adres gegeven, BTW gegevens en telefoonnummer terug.

De inhoud van Perfect Slapen In 7 Stappen

Ik moet toegeven dat William een serieus programma heeft samengesteld waar je het liefst zo snel mogelijk mee aan de slag wilt. Na het lezen van de eerste regels is direct duidelijk dat William weet waar hij het over heeft. Dit zorgt voor vertrouwen.

Zo bestaat Perfect Slapen In 7 Stappen uit 145 pagina’s en is beschikbaar als hardcover boek. Ook is er een digitale versie die je gemakkelijk op je telefoon, laptop, computer of tablet kunt openen.

Zodra je het boek openslaat zie je direct een duidelijke routebegeleiding. De tips die worden gedeeld zijn geen tips die je overal op het internet tegenkomt. Het zijn echt tips waar je wat aan hebt net zoals de informatie die gedeeld wordt.

perfect slapen in 7 stappen boek

Welke 7 stappen komen aan bod? (Belangrijk)

Graag ga ik er nog iets dieper op in. Puur om jou te laten zien dat Perfect Slapen In 7 Stappen wel degelijk de moeite waard is. Later in deze blog lees je uiteraard mijn persoonlijke Perfect Slapen In 7 Stappen ervaringen.

1. Herstel het vertrouwen

Het is belangrijk om je vertrouwen en zelfbeeld op orde te hebben. Want wat er in je hoofd afspeelt zorgt voor een groot gedeelte hoe je slaapt. Zo kun je in allerlei gedachten vast komen te zitten waardoor je niet in slaap kunt vallen. Ook spanningen stress spelen een grote rol. Bij stap 1 leer je deze negatieve gedachtes te herkennen en voorkomen.

2. Instellen van je biologische klok

Het hebben van structuur zorgt voor een goede slaapkwaliteit. Je leert het herkennen van jou ideale slaapritme. Misschien klikt dit allemaal als binnen de regeltjes maar niets is minder waar. Het is een natuurlijk proces dat het alleen maar makkelijker voor je maakt. Je zult zien dat je hier onwijs veel aan zult hebben.

3. Licht en duisternis

Oke, deze stap is voor sommige misschien niet altijd even prettig maar wel noodzakelijk om toe te passen. Je mobiele telefoon hoort niet in je bed thuis. Wanneer je voor het slapen gaan op je telefoon kijkt, worden het stofje melatonine geremd. Dit is lichaamseigen stof die ervoor zorgt dat je kunt gaan slapen. Je leert in stap 3 hoe je het beste gebruik maakt van licht en duisternis zodat je de perfect nachtrust ervaart.

4. De juiste levensstijl

Vaak zoek je veel verder weg en is het antwoord dichterbij dan je denkt. Je levensstijl zorgt namelijk voor een groot gedeelte hoe je slaapt. Je kunt je voorstellen dat een gezonde levensstijl je slaapkwaliteit verbeterd. Toch blijkt dit niet zo makkelijk te zijn. Daar heeft William de oplossingen voor.

5. Slaaproutine!

Slaaproutine helpt je om nog makkelijker in slaap te vallen. Je komt sneller tot rust en laat spanningen makkelijker los. Je leert hoe je afrekent met de zorgen die je hebt en welke slaap snacks je kunt eten om sneller in slaap te kunnen vallen. Daarnaast krijg je zelfs informatie over het mineraal magnesium en waarom dit zo belangrijk voor je is. Een hoofdstuk die je zeker niet wilt missen!

6. Zeg vaarwel tegen angst

Het kan voorkomen dat je met een bepaalde angst naar bed gaat. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat dit bij 4 op de 10 mensen voorkomt. William deelt hiervoor een aantal stappen die rust creëren in je hoofd. Ook kan er angst ontstaan door een te warme slaapkamer. Hoe je deze op de juiste temperatuur krijgt is makkelijker dan je denkt.

7. Slim wakker worden

Het is echt waanzinnig om te zien hoe William letterlijk elke stap heeft voorzien van de juiste stappen. Hij heeft aan alles gedacht en het mooie van dit alles is dat het resultaat oplevert. ik denk dat je graag mijn ervaring wilt weten dus laten we daar nu maar mee beginnen!

Perfect Slapen In 7 Stappen ervaringen

Dat is nu tijd voor mijn Perfect Slapen In 7 Stappen Review! Laten we beginnen bij het begin namelijk de betaling. Dit verliep voorspoedig en is gebruiksvriendelijk samengesteld.

Na de betaling ontving ik direct een mail van William. In deze mail staat de bevestiging van betaling en ook kun je het digitale boek direct gebruiken. Het fysieke boek ontving ik de volgende dag door de brievenbus.

De kwaliteit

Niet alleen de inhoud maar ook de buitenkant en opmaak is van zeer goede kwaliteit. Je kunt zien dat William er serieus werk van heeft gemaakt. Dit zorgt voor een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Het gebruiksgemak is ook aanwezig. Je kunt makkelijk navigeren door het boek en ook worden er regelmatig afbeelding gebruikt wanneer er iets wordt uitgelegd.

Wat is het effect geweest op mijn slaapkwaliteit?

Aangezien ik de laatste tijd moeilijk in slaap kwam en vooral in de nacht wakker werd, had ik mijn hoop gericht op dit boek. Ik ben er na aanschaf dan ook direct mee begonnen en ik raad jou dat ook aan.

Ik heb het op eigen tempo gevolgd en dat is prettig kan ik je vertellen. De tips van William zijn makkelijk toe te passen en leverden binnen 5 dagen resultaat. De dagen die volgden werden alsmaar beter en ik werd midden in de nacht niet meer wakker.

TIP! Als je wilt starten met Perfect Slapen In 7 Stappen, doe je dat via de volgende pagina: Hier ontvang je een hoge korting >>

Ik moet wel nog wennen aan het idee om je telefoon uit je buurt te leggen. Het is toch een soort van verslaving merkte ik op. Ook de dingen die je nog laat in bed leest vanaf je telefoon zorgden er bij mij voor dat ik te lang wakker bleef.

Toch is het me gelukt en ik kan je verzekeren dat Perfect Slapen In 7 Stappen mijn daadwerkelijk heeft geholpen tot de dag van vandaag. Geregeld lees ik nog in het boek en gebruik online de bonussen om mijn slaap zo goed mogelijk te houden.

Mijn conclusie

Ik kan hier nog onwijs veel woorden aan toevoegen maar ik denk dat je het wel al weet. Perfect Slapen In 7 Stappen werkt! Het is een boek die moet hebben, als je kampt met slaapproblemen. Je zult versteld staan van de inhoud die wordt gedeeld en het bijzondere is dat het allemaal werkt.

Perfect Slapen In 7 Stappen kopen

Je bent nu veel meer te weten gekomen over Perfect Slapen In 7 Stappen. Dat dit boek van William werkt staat als een paal boven water! Mocht je hier graag gebruik van willen maken, gebruik dan de onderstaande link:

50% kortingspagina Perfect Slapen In 7 Stappen >>

Daarnaast heb je 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Mocht je om wat voor een rede dan ook niet tevreden zijn, krijg je het volledige aankoop bedrag terug gestort.

Je loopt dus geen enkel risico op een miskoop en hebt dus niets te verliezen.. alleen maar te winnen.

Ik wens je succes en vooral veel plezier met Perfect Slapen In 7 Stappen!

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 8 juli, 2019

Auteur

Laura

Categorie

Reviews

Tags

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons op social media:

© 2016 - 2024 Koolhydraatarme Maaltijden

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies