Koolhydraatarm 30 dagen menu review

Koolhydraatarm 30 Dagen Menu Review | LET OP!

Laatste update: 13 juni, 2022 | 11 reacties

Werkt Het koolhydraatarm 30 Dagen Menu echt of kun je er beter vanaf blijven? Ik heb het boek aangeschaft en vertel je graag mijn mening. Ook lees je in deze Koolhydraatarm 30 Dagen Menu review of ik daadwerkelijk ben afgevallen door de methode die Timo (oprichter) toegepast heeft. Laten we beginnen!

LAURA’S TIP:
Er is een kortingspagina van dit boek. Hier betaal je veel minder >>

Het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu

Ik moet toegeven dat Het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu al snel mijn aandacht trok. Ik ben namelijk dol op complete dagmenu’s. Het scheelt een hele hoop tijd en je hoeft het niet zelf uit te gaan zoeken.

Daarnaast bevat  Het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu een aantal bonussen waar ik nieuwsgierig van werd. De enige manier om erachter te komen of dit boek daadwerkelijk het geld en de resultaten waard zijn. heb ik besloten om er gebruik van te maken.

Voordat ik je meer vertel over het dieet, gaan we het eerst hebben over de auteur.

Wie is de auteur?

De auteur van Het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu is Timo Breemen. Timo is de oprichter van BGreat.nl waar hij dagelijks gezonde recepten deelt. Ook lees je interessante informatie over supplementen, sport, het menselijk lichaam en mindset controle.

Hij heeft dan ook enorm veel kennis en ervaring als het gaat om afvallen. Als zijn kennis deelt hij graag met zijn website bezoekers met als missie, een betere versie van jezelf te ontwikkelen.

Wat is Het Koolhydraatarm 30 dagen menu?

Het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu is een programma dat gebaseerd is op Koolhydraatarme recepten. Het boek bestaat uit 30 dagmenu’s met 6 eetmomenten per dag (ontbijt, ochtendsnack, lunch, middagsnack, avondeten, avondsnack).

De dagmenu’s zijn voorzien van voedingswaarden. Deze voedingswaarden zijn in de juiste verhouding samengesteld waardoor je lichaamsvet gaat verbranden.

Klinkt allemaal veel belovend alleen is het in de werkelijkheid vaak anders. Of Het Koolhydraatarm Weekmenu  aan deze uitspraken kan voldoen lees je later in deze review.

Wat maakt Het Koolhydraatarm 30 dagen menu uniek?

In de loop der jaren heb ik heel wat dieet boeken voorbij zien komen. Helaas zijn de meeste boeken niet eens de moeite waard om erin te kijken.

Daar gaan we het nu in ieder geval niet over hebben. Waar we het wel over gaan hebben is Het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu . Je kunt zien dat er veel tijd is besteed aan het samenstellen van de weekmenu’s.

Daarnaast is de opmaak en gebruiksvriendelijkheid van het boek hoog. Je word aan de hand meegenomen door de pagina’s waardoor alles duidelijk is.

Waar ik het ook nog even over wil hebben zijn de gratis bonussen. Het is namelijk vrij uniek dat de bonussen van goede kwaliteit zijn. Ik vind het dan ook gek dat deze er gratis bij zitten aangezien de bonussen voorzien zijn van een hoop waardevolle informatie. Vooral de motivatie video’s kan ik je aanraden.

LAURA’S TIP:
Er is een kortingspagina van dit boek. Hier betaal je veel minder >>

Welke inhoud ontvang je?

Allereerst ontvang je natuurlijk Het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu. Dit is een e-book dat je kunt bekijken vanaf elk apparaat (telefoon, tablet, laptop en computer).

Het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu bestaat uit 115 pagina’s, 30 complete dagmenu’s en meer dan 40 recepten. Je kunt zien dat er aan alles is gedacht en je niets meer zelf hoeft uit te zoeken.

Ook ontvang je de volgende gratis bonussen:

1. Boodschappen lijstjes voor 4 weken

De boodschappen lijstjes laten je precies zien wat je nodig hebt. Zo kun je per week de juiste voedingsmiddelen in huis halen. Dit bespaart je een hoop tijd maar ook geld.

De lijstjes zijn handig samengesteld waardoor je eenvoudig de juiste route door de supermarkt kunt bewandelen. Het gaat om makkelijk verkrijgbare en betaalbare producten.

2. Hoe werkt vetverlies?

Je ontvangt alleen de allerbelangrijkste informatie over vetverlies. Hierdoor blijft het begrijpelijk en kun je daadwerkelijk de tips toepassen. In slechts 7 stappen kun je jouw vetverbranding versnellen.

3. Mindset online video cursus

Mindset is alles! Zonder de juiste mindset is vrijwel onmogelijk om je streefgewicht te bereiken. De video’s helpen en motiveren je om deze keer WEL je doelen te bereiken.

Regelmatig kijk ik deze video’s terug omdat ik er veel aan heb gehad. Persoonlijk vind ik dit de beste bonus die erbij zit en raad je aan om deze zeker niet over te slaan!

Mijn eigen ervaringen met Het Koolhydraatarm 30 dagen menu

koolhydraatarm weekmenu

Dan is het nu tijd om mijn eigen ervaringen met je te delen. Laten we beginnen bij het begin namelijk de betaling. Ik heb het e-boek online betaald via IDeal.

Zodra ik de betaling had voldaan ontving ik een e-mail van Timo. In de mail kreeg ik direct toegang tot Het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu en de vele gratis bonussen. Ook laat Timo duidelijk weten dat wanneer je vragen hebt, je deze altijd kunt stellen.

De opmaak van het boek

Het boek ziet er overzichtelijk uit. Je krijgt een duidelijk rondleiding en ziet exact waar je kunt beginnen met de dagmenu’s. Er zijn voor heldere kleuren gekozen en het lettertype leest makkelijk door.

Dagmenu’s en recepten

De dagmenu’s zijn verrassend maar simpel samengesteld. Je hoeft geen moeilijke recepten te maken en ziet in een oog opslag wat je nodig hebt. Tevens zijn alle recepten voorzien van bereidingswijze, voedingswaarden en afbeelding.

De smaak van de recepten

Ik moet toegeven dat de smaak van de recepten lekker is. Het zijn geen 4 sterren gerechten maar ook zeker niet saai. Je bent vrij in de kruiden en specerijen die je wilt toevoegen en dat maakt het uitdagend.

Wat zijn mijn resultaten met Het Koolhydraatarm 30 dagen menu?

Wat mij vooral opviel is de energie die ik ervoor terug kreeg. Vaak had ik te maken met een dagelijkse dip en sinds ik Het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu gebruik heb ik hier geen last meer van.

Ik zit lekkerder in mijn vel en ik hoor van anderen dat ik dit dan ook uitstraal. Waar ik het meest trots op ben zijn de kilo’s die ik ben verloren.

De eerste ben ik maar liefst 3 kilo afgevallen. Dit is niet alleen lichaamsvet maar ook vocht. Week 2, 3 en 4 hadden een gemiddelde van 1,5 kilo per week.

In 4 weken tijd ben ik 7,5 kilo afgevallen. Hier ben ik enorm trots op en ruim 3 weken verder heb ik mijn gewicht kunnen vasthouden. Ik maak dagelijks gebruik van de recepten uit het boek en weet nu precies hoe ik gezond moet eten.

Ook 30 dagen geld terug garantie

het 4 weken dieet

Je hebt recht op 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Deze garantie voorwaarden staan duidelijk vermeld op de aankooppagina. Je kunt in principe het boek 30 dagen gratis uitproberen.

Ben je om wat voor een rede dan ook niet tevreden, krijg je het volledige aankoop bedrag terug gestort. Op deze manier loop je geen enkel risico en heb je dus niets te verliezen.. alleen maar te winnen.

Het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu kopen met korting

Het Koolhydraatarm Weekmenu is alleen online verkrijgbaar en niet in een boekhandel. Via een beveiligde pagina kun je betalen met IDeal, Paypal, Afterpay en creditcard.

Zodra je jouw gegevens hebt ingevoerd en de betaling voldoet, krijg je direct toegang tot het programma. Het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu maakt gebruik van een kortingspagina.

Je ontvang hier een hogere korting dan op de officiële pagina. De link hieronder stuurt je direct naar de hogere kortingspagina zodat je goedkoper uit bent!

>> Kortingspagina Koolhydraatarm 30 Dagen Menu

Tot slot

Door het lezen van deze Koolhydraatarme 30 Dagen Menu review is het je waarschijnlijk al opgevallen dat ik erg tevreden ben over het boek.

Heb je in het verleden al geprobeerd om gewicht te verliezen, diëten geprobeerd die niet werkte? Of wil je gaan beginnen om gezonder te leven en weer zin te hebben om dingen te gaan ondernemen? Dan raad ik van harte om hiermee aan de slag te gaan.

Want ik durf zelf dan ook te beweren, dat als je alle informatie leest, maar ook gebruik maakt van de recepten die in het boek staan, dat je kilo’s gaat verliezen.

Mocht je nog vragen hebben over Het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu, laat dan hieronder een reactie achter. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers.

Ik wens succes en vooral veel plezier met afvallen!

PS: wees geen dief van je eigen portemonnee! Hier krijg je hoge korting >>

 

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 30 juni, 2020

Auteur

Laura

Tags

11 reacties op "Koolhydraatarm 30 Dagen Menu Review | LET OP!"

 1. Mirna schreef:

  Hoi Laura, ik heb zojuist het koolhydraatarm weekmenu gekocht. Ik wil je bedanken voor de tip en review want het ziet er goed uit. Mijn streven is om in totaal 12 kilo af te vallen en ben benieuwd of dat binnen een paar weken haalbaar is? Morgen ga ik van start en straks haal ik met mijn vriend de boodschappen. Nu al zin om te beginnen hiermee. Groetjes Mirna

  1. Laura schreef:

   Goedemorgen Mirna,

   Goed bezig zeg en graag gedaan. Ik weet zeker dat je hier veel aan zult hebben! Ik viel gemiddeld rond de
   2 kilo af per week. Ik heb er niet veel bij kunnen sporten weet niet of jij dat wel gaat doen?
   Wees trots op het resultaat dat je iedere week/maand behaalt en die 12 kilo ga je absoluut afvallen.
   Fijn weekend en als je vragen hebt hoor ik het wel. Groeten Laura

 2. Nadia schreef:

  Ik ben er in november mee begonnen en voor mij werkt het heel erg goed! Iedere week vall ik af en het mooiste vind ik dat er meer energie in mijn lichaam zit. Gr Nadia

  1. Laura schreef:

   Hi Nadia, wat mooi zeg. Zo te lezen ben je er super blij mee :-). Ga zo door!

 3. Roy schreef:

  Is dit alleen in e-book ?

  1. Laura schreef:

   Hi Roy, het is een e-book versie inderdaad. Ze heren hebben de pagina’s wel zo ingericht dat je het makkelijk kunt uitprinten.
   Groetjes Laura

 4. Laura schreef:

  Wat leuk dat je begonnen bent! Ik gebruik het boek nog regelmatig. Met name voor de recepten want mijn streefgewicht heb ik inmiddels bereikt. De kerst heb ik me best goed weten in te houden haha. Veel plezier en ermee :-).

 5. K. Benders schreef:

  Super blij mee!! Ben nu 3 weekjes op weg en al 7 kilo kwijt. Voel me fit en dat is lang niet zo geweest.

 6. Eva schreef:

  Bij mij werkt dit boek ook echt waanzinnig goed. Ik ben 14 kilo afgevallen en dat is nog nooit eerder gelukt! Dankzij jouw site toen de stap gezet.

 7. Marjo schreef:

  De informatie die ik krijg is eerlijk en op feiten gebaseerd. Het programma is niet ingewikkeld en goed te volgen met instructievideo’s en behulpzame magazines. Daarnaast ook life sessies met een deskundige voedingsdeskundige en simpele workouts met een goed video voorbeeld.
  Ik krijg snel reacties op vragen.

  1. Laura schreef:

   Hoi Marjo, heel fijn om te lezen dat het zo goed bevalt! Succes en vooral veel plezier ermee. Groetjes Laura

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons op social media:

© 2016 - 2024 Koolhydraatarme Maaltijden

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies