Koolhydraatarme recepten lunch 800x350px

Koolhydraatarme recepten lunch? Makkelijk en belangrijk!

Laatste update: 13 juni, 2022 | Geen reacties

Koolhydraatarme recepten voor de lunch zijn bijzonder lekker, licht verteerbaar en ook nog eens gezond. Dit komt natuurlijk mede omdat de koolhydraten in deze lunch recepten tot een minimum zijn beperkt.

LAURA’S TIP:
Wil je graag tot wel 3 kg per week afvallen en weer energie voor twee? Hiermee is het mij ook gelukt >>

Koolhydraatarme recepten voor de lunch

Zo krijg je geen overbodige suikers binnen die zorgen voor ongezonde pieken in je bloedsuikerspiegel. Omdat je op deze manier geen last hebt van de zogenaamde suikerdip, blijf je ook na de lunch lekker fit en productief. Koolhydraatarme recepten voor de lunch zijn daarnaast lekker gevarieerd en makkelijk te bereiden.

Sommige lunch recepten kun je zelfs de avond van tevoren al klaarmaken als je vroeg naar je werk moet. Wist je dat je zelfs met brood kunt lunchen als je een koolhydraatarm eetpatroon volgt? Natuurlijk gebruik je dan wel de koolhydraatarme variant. Maar, ook een lunch met hartige pannenkoekjes van bloemkool verfrissende sla wraps passen in deze levensstijl. Zo let je niet alleen op je gezondheid, maar natuurlijk ook op je figuur. Als je koolhydraatarme recepten gebruikt voor de lunch raak je jouw overtollige kilo’s op een makkelijke manier kwijt.

Makkelijk koolhydraatarme recepten als lunch

Lunch recepten die op koolhydraatarme basis gemaakt zijn, bevatten vaak verse groente, vis en vlees. Dus ook als je vegetarisch bent kun je eenvoudig een koolhydraatarm eetpatroon hanteren. Een goed voorbeeld van een lekker lunch recept is bijvoorbeeld een groene salade met wortel en rauwe bieten. Doordat er veel vezels in deze groentes zitten, heb je een lekker gevuld gevoel. Daarnaast zorgt de wortel en de rode biet ervoor dat afvalstoffen effectief uit je lichaam worden verwijderd. Lekker ontgiften dus!

Ben je een liefhebber van warme lunchgerechten die koolhydraatarm zijn? Dan kun je zelfs kiezen voor een tosti. Natuurlijk is de korst niet gemaakt van brood maar van bloemkoolrijst. Heerlijk knapperig en vol met vitamines en mineralen. Natuurlijk zijn er nog veel meer koolhydraatarme recepten voor een goed vullende lunch. En deze mag je natuurlijk ook gewoon lekker tussendoor eten als je daar behoefte aan hebt.

AANRADER:
Met deze weekmenu’s verlies 10-12 kilo binnen 30 dagen! Hier staat alles voor je klaar

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 26 maart, 2019

Auteur

Laura

Tags

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons op social media:

© 2016 - 2024 Koolhydraatarme Maaltijden

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies