koolhydraatarm 50 dagen programma

Koolhydraatarm 50 Dagen Programma Ervaringen

Laatste update: 29 mei, 2019 | 3 reacties

De afgelopen weken heb ik het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma geprobeerd. Ik las namelijk veel positieve ervaringen op het internet en het werd hoog tijd om dit zelf te ondervinden. In dit artikel lees je mijn ervaringen en resultaten van de afgelopen weken!

OPGELET: Het 50 Dagen Programma maakt gebruik van een geheime kortingspagina! Mis de korting niet wat je bespaart een hele hoop geld. Ga hier naar de kortingspagina >>

Koolhydraatarm 50 dagen programma ervaringen

Laat ik je eerst meer vertellen over wat het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma precies inhoud. Ook heb ik onderzoek gedaan naar de auteur van het programma.

Zo weet je in ieder geval wat je kunt gaan verwachten en kom je erachter of het programma ook bij jou past. Niels Bosman is de bedenker van het programma. Wat ik over hem te weten ben gekomen lees je hieronder.

Wie is Niels Bosman

koolhydraatarm 50 dagen programma

Niels Bosman is de auteur van Het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma. Daarnaast heeft Niels een veel bezochte website namelijk makkelijkafvallen.eu.

Hier deelt hij dagelijks recepten, tips en informatie over koolhydraatarme voeding. Je kunt zien dat hij veel ervaring heeft met gezonde recepten en zijn kennis graag deelt met anderen.

Is Niels Bosman betrouwbaar?

Voordat ik het programma kocht, heb ik eerst gezocht naar de betrouwbaarheid van Niels. Je leest vaak negatieve verhalen over aankopen via het internet.

Op de websitepagina van het Koolhydraatarm 50 dagen programma staat een KVK-Nummer, BTW-Nummer en adres vermeld. Daarnaast zijn er al een hoop deelnemers mij voorgaan die het programma hebben aangeschaft. Ik ben ook geen negatieve verhalen over Niels tegengekomen.

Wat is het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma

Het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma is een e-book dat je helpt met afvallen. Je gaat de komende 50 dagen koolhydraatarme maaltijden eten. Je hebt 6 eetmomenten per dag en kunt tussendoortjes nemen mocht je honger ervaren.

Wat ik een groot pluspunt vind is dat het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma weekmenu’s met boodschappenlijstjes bevat. Je hoeft dus niet na te denken over wat je gaat eten.

Je krijgt ontbijt, lunch, tussendoortjes en avondmaaltijd recepten. Dagelijks heb je minimaal 6 eetmomenten waardoor je geen honger zult ervaren. In mijn persoonlijke Koolhydraatarm 50 Dagen Programma ervaring lees je hier straks meer over.

Voor wie is het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma?

Zowel vrouwen en mannen kunnen gebruik maken van het 50 dagen programma. Het programma is met name populair bij vrouwen. Ook is is het programma geschikt voor het omlaag brengen van je vetpercentage.

Hierdoor wordt de huid dunner en komen de vormen van het lichaam naar voren. Daarnaast is het Koolhydraatarm 50 dagen programma ook ideaal voor wanneer je weinig energie hebt. Doordat je minder koolhydraten eet ervaar je meer energie gedurende dag.

Inhoud Koolhydraatarm 50 Dagen Programma

Dan is het nu tijd om je te vertellen welke inhoud je ontvangt. Het 50 Dagen Programma is een e-book. Dit betekent dat je het programma vanaf je telefoon, laptop en tablet kunt bekijken.

Je ontvangt een compleet programma voor 50 dagen. Dit betekend dat je iedere dag niet meer hoeft na te denken over wat je kunt gaan eten. Daarnaast zijn alle recepten voorzien van de juiste verhoudingen in eiwitten, koolhydraten en vetten.

Ook bevatten de maaltijden de nodige vitamines, mineralen en aminozuren. Hieronder deel ik een aantal bladzijdes uit het e-book. Laat ik beginnen met een recept dat ik heel erg lekker vindt.

koolhydraatarm 50 dagen programma

Hieronder zie je een afbeelding van een dag uit het weekmenu. Bij lunch zie je de tekst onderstreept. Dat betekent dat je erop kunt klikken. Zodra je dat doet ga je naar het recept toe en zie je welke ingrediënten je nodig hebt + hoe je het recept moet maken.

Koolhydraatarm 50 dagen programma

Persoonlijk vind ik dat het e-book overzichtelijk is samengesteld. Je kunt eenvoudig naar de juiste pagina navigeren en alles staat in begrijpelijke taal geschreven.

Ook kom je door de bladzijdes heen tips tegen en motivatie trucjes. Hierdoor is de kans dat je opgeeft zeer klein. Je wilt natuurlijk voorkomen dat dit het zoveelste dieet is dat je niet volledig zult afmaken.

Niels heeft hier rekening mee gehouden. Je krijgt door de informatie die hij deelt een boost aan motivatie. Zo heb ik het in ieder geval ervaren.

OPGELET: Het 50 Dagen Programma maakt gebruik van een geheime kortingspagina! Mis de korting niet wat je bespaart een hele hoop geld. Ga hier naar de kortingspagina >>

Is een koolhydraatarm dieet gezond?

Ik ontvang vaak de vraag of een koolhydraatarm dieet gezond is. Deze vraag is dan ook terecht! Een koolhydraatarm dieet is met name gezond zolang de verhoudingen kloppen.

En met verhoudingen bedoel ik calorieën, koolhydraten, eiwitten en vetten. Zo zijn eiwitten enorm belangrijk om je spieren te behouden. Het is namelijk de bedoeling dat je afvalt in vetmassa en niet in spiermassa.

Op je eigen houtje een dieet samenstellen en volgen kan lastig en ongezond zijn. Je kunt daarom beter kiezen voor een dieet dat op maat gemaakt is en waarvan de verhoudingen kloppen.

Het Koolhydraatarm 50 dagen programma bevat alle elementen waar een koolhydraatarm dieet aan moet voldoen.

Koolhydraatarm 50 Dagen Programma ervaringen

Dan is het nu tijd om ervaringen te delen van andere gebruikers. Op de website pagina van het 50 Dagen Programma staan een hoop recensies van mogelijke deelnemers.

Het is alleen lastig te achterhalen of deze recensies van ”echte personen ” zijn. Daarom ben ik een stap verder gaan en in Facebook gedoken. Hier lees je namelijk ervaringen van personen die het programma daadwerkelijk hebben aangeschaft.

Het valt op de de ervaringen positief zijn en er grote successen worden behaald. Zo zijn er deelnemers die 2 kilo per week afvallen maar ook lees ik ervaringen van 3 kilo of meer.

koolhydraatarm 50 dagen programma

Dat het Koolhydraatarm 50 dagen programma werkt is in ieder geval duidelijk. Ook deel ik graag mijn eigen ervaringen met het Koolhydraatarm 50 dagen programma.

Mijn eigen ervaringen met het 50 dagen programma

Mijn mening over het e-book heb ik tussendoor al laten weten. Ik vind het een overzichtelijk digitaal boek waarin je stap voor stap wordt begeleid. Persoonlijk vind ik dit prettig want zo hoef je jezelf niet af te vragen of je wel het juiste aan het doen bent.

Wat ik ook wil benoemen is dat je Niels kunt benaderen als je vragen hebt. Zo hoef je niet zelf op onderzoek uit en krijg je via de mail antwoord op je vragen.

Het e-book bevat een mooie opmaak en prettig lettertype. Je kunt zien dat er tijd en energie aan is besteed. Per onderdeel benoem ik hieronder mijn ervaring.

Wat vind ik van de recepten?

Het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma bestaat met name uit recepten die je gaat maken. Deze recepten (koolhydraatarm) gaan voor zorgen dat je afvalt.

Nu is het natuurlijk wel zo prettig als de maaltijden smaken en ook makkelijk en snel klaar zijn. Hier heb ik dan ook zorgvuldig naar gekeken tijdens het programma.

Bij elk recept staan de ingrediënten vermeld en ook de bereidingswijze. Gemiddeld zijn de recepten tussen de 10 en 20 minuten klaar. Mocht je een drukke agenda hebben dan is dit ideaal.

Wat vind ik van de smaak?

koolhydraatarm 50 dagen programma

Er staan regelmatig verrassende ingrediënten tussen, waardoor de smaak lekker is. Je maakt gebruik van verschillende kruiden en ook heb je de vrijheid om zelf kruiden toe te voegen. Zo ben ik dol op knoflook en hier maak ik dan ook iedere dag gebruik van.

Er is veel diversiteit waardoor je het programma makkelijker kunt volhouden dan dat recepten zich steeds herhalen. Niels heeft hier goed over nagedacht en dat zie ik als een groot pluspunt.

Mijn Koolhydraatarm 50 Dagen Programma Resultaten

Ik heb het programma 50 dagen gevolgd. De eerste week was best even wennen maar voelde aan de andere kant ook heel fijn. Je hoeft niet na te denken over wat je gaat eten en elk eetmoment staat klaar.

Ik heb geen honger ervaren door de 6 eetmomenten die je hebt. Heel af en toe had ik in de avond nog trek en dan kun je een tussendoortje kiezen uit de verantwoorde snacklijst.

Dit vond ik prettig want met trek naar bed is voor mij vaak geen optie. Wat me ook opviel is dat mijn energie is toegenomen. Ik ben minder snel moe en ook wordt ik in de ochtend uitgerust wakker.

Na de eerste twee weken zag ik verschil aan mijn gezicht, heupen, buik en billen. Je zelfvertrouwen groei enorm en ook anderen mensen valt dit op. Ik ontving regelmatig complimentjes en dat geeft een enorme boost.

Gemiddeld ben ik 2 kg per week afgevallen en na 50 dagen was dit 11 kilo in totaal. Hier ben ik dan ook super trots op! Ik eet nog steeds koolhydraatarm en heb ook geen last van een jojo-effect.

Ik heb het 50 dagen programma positief ervaren en raad ook anderen dit programma aan, wanneer je een aantal kilo’s wilt afvallen. Want als ik het kan kan jij het ook :).

Welke garantie heb je?

Wanneer je met het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma start heb je 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Ben je om wat voor een rede dan ook niet tevreden dan krijg je binnen 30 dagen je geld terug.

Deze garantie vind je duidelijk terug op de website van het 50 dagen programma. Niels laat hiermee zien dat hij overtuigd is van de werking en gelooft in zijn product.

Koolhydraatarm 50 Dagen Programma kopen

koolhydraatarm 50 dagen programmma

Het koolhydraatarm 50 dagen programma is alleen online verkrijgbaar. Je kunt op een veilige manier betalen met IDeal, Paypal, Afterpay en Creditcard.

Zodra je de betaling hebt voldaan ontvang je een mail van Niels. In de mail bevind zich een link waar je op kunt klikken. Zodra je dat doet opent direct het e-book Koolhydraatarm 50 Dagen Programma op je telefoon, laptop of tablet (je hoeft hier niets voor te downloaden).

Niels heeft het super simpel gehouden en dat is fijn. Zo kun je direct aan de slag met het 50 dagen programma. Mocht je toch ergens niet uitkomen en dan kun je hem altijd een bericht terug sturen.

Werkt het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma?

Gezien de ervaringen van anderen inclusief de ervaring van mijzelf kan ik bevestigen dat het 50 dagen programma werkt. Onthoud wel dat je zelf de stap moet maken.

Het programma is een hulpmiddel en maakt het makkelijker voor je. Niels heeft tussen het programma door motivatie tips zodat je niet opgeeft. Nu moet ik toegeven dat wanneer je aan het afvallen bent, je alleen maar door wilt gaan.

Je ziet namelijk het verschil en voelt je veel beter. Niels heeft in ieder geval aan alles gedacht en dat zorgt ervoor dat de kans heel groot is dat je afvalt.

Start vandaag nog met extra korting op het 50 dagen programma

OPGELET: Het 50 Dagen Programma maakt gebruik van een geheime kortingspagina! Mis de korting niet wat je bespaart een hele hoop geld. Ga hier naar de kortingspagina >>

Koolhydraatarm 50 Dagen Programma tot slot

Ik heb mijn best gedaan om een zo uitgebreid mogelijke review met je delen. Het 50 dagen programma vind ik persoonlijk een goede methode om verantwoord af te vallen.

Het e-book bevat alle elementen die je nodig hebt. De verhoudingen in calorieën, koolhydraten, eiwitten en vetten kloppen. Doordat je gebruik maakt van verse ingrediënten leveren de maaltijden een hoop gezonde voedingstoffen op.

Het 50 dagen programma is makkelijk in gebruik en stapsgewijs wordt je begeleid door het boek. Daarnaast heb je ook ervaringen kunnen lezen met dit programma.

Wanneer je graag een aantal kilo’s wilt afvallen op een makkelijke en snelle manier, raad ik je het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma van harte aan!

Ik hoop dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

 • Wie is Niels Bosman
 • Wat is het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma
 • Koolhydraatarm 50 Dagen Programma Ervaringen

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van anderen. Ik wens je succes en vooral veel plezier met het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma!

Ga hier naar de kortingspagina >>

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 22 december, 2017

Auteur

Laura

Tags

3 reacties op "Koolhydraatarm 50 Dagen Programma Ervaringen"

 1. Leandra schreef:

  Hoi Laura, het koolhydraatarm 50 dagen programma spreekt mij aan. Zit er veel vis bij de recepten die je moet maken? Dit vind ik namelijk niet lekker en dat zou zonde zijn.

  1. Laura schreef:

   Hoi Leandra,

   Bedankt voor je bericht! Het praktische aan dit programma is dat je kunt variëren. Mocht je namelijk iets niet lusten dan kun je dit vervangen voor een ander ingredient. Er staat bij waar je uit kunt kiezen. Mocht je nog vragen hebben hoor ik het graag!

   Groetjes Laura

 2. Inge schreef:

  Ik zou graag willen weten of de 50 gram rijst gekookt of ongekookt bedoeld wordt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons op social media:

© 2016 - 2024 Koolhydraatarme Maaltijden

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies