droog trainen protocol vrouwen

Droog Trainen Protocol Vrouwen Ervaringen 2022

Laatste update: 30 januari, 2022 | 3 reacties

Droog Trainen Protocol Vrouwen beweert dat je in een korte tijd, strakker en lekkerder in je vel zit. Je gaat vetmassa omzetten in spiermassa en daar is een compleet programma voor ontwikkeld. In deze Droog Trainen Protocol Vrouwen Review vertel ik je graag of dit programma de moeite waard is?

OPGELET!
Henry heeft een pagina online waar je Droog Trainen Protocol met korting kunt aanschaffen. Klik hier

Droog Trainen Protocol Vrouwen Ervaringen 2022

Een aantal jaar ben ik fanatiek bezig met mijn lichaam. Ik eet gezond en train wekelijks. Toch merk ik dat het lastig is om voorruitgang te boeken. Er komt dan ook best veel bij kijken.

Droog Trainen Protocol Vrouwen trok gelijk mijn aandacht aangezien je een compleet protocol ontvangt. Zo weet je precies wat je kunt eten en welke oefeningen je moet doen.

Inmiddels heb ik dit protocol 3 maanden geprobeerd en is het vandaag tijd om mijn ervaringen met je te delen. Is mijn lichaam veranderd en hoe heb ik Droog Trainen Protocol Vrouwen ervaren?

Wie zijn de makers?

droog trainen protocol vrouwen

Droog Trainen Protocol Vrouwen is ontwikkeld door Henry van Es. Henry is de eigenaar van Droog Trainen Academie. Hij deelt dagelijks adviezen, oefeningen en recepten op zijn website.

Henry is gepassioneerd betreft gezonde voeding en krachttraining. Hij is een ex marinier en deze achtergrond gebruikt hij dan ook in Droog Trainen Protocol Vrouwen. We hebben dus te maken met een ervarings deskundige.

Wat ook graag wil benoemen zijn de vele volgers (50.000) die Henry heeft opgebouwd. Dit wil toch wel wat zeggen. Dat je Henry kunt vertrouwen is in ieder geval duidelijk.

Voor wie is droog trainen protocol bedoeld?

Het protocol is speciaal ontwikkeld voor het vrouwelijk lichaam. Wil je graag een fit maar ook strak lichaam dan is dit protocol wellicht ook iets voor jou. Ik kan je namelijk alvast verklappen dat ik er wel degelijk baat bij heb gehad.

Ik ben niet alleen fitter maar ook sterker en gespierder geworden. Het prettige aan dit protocol is dat je niets meer hoeft uit te zoeken. Alles staat voor je klaar en dat bespaart een hoop tijd en geld.

Droog Trainen Protocol Vrouwen Inhoud

Ik moet toegegeven dat dit protocol aardig wat inhoud bevat. Zo ontvang je belangrijke informatie over voeding en training. Je krijgt een op maat gemaakt voedingsschema en trainingsschema.

Ook krijg je inzicht en kennis over het dieet dat het beste bij je past. Ieder lichaam is namelijk anders en ik vind het een pluspunt dan Henry je behandelt als individu.

Waar Henry ook mijn complimenten voor krijgt is dat je steun krijgt bij het geloven in jezelf. Hierdoor raak je gemotiveerd waardoor je niet zult opgeven. Voorheen heb ik best veel dingen geprobeerd maar dat was vaak voor korte duur.

Zoals je kunt zien is Droog Trainen Protocol Vrouwen een compleet programma en bevat alles wat je nodig hebt om je lichaam te laten veranderen.

Het protocol bevat ook nog een aantal gratis bonussen. Normaal gesproken heeft iedere bonus een bepaalde waarde. Je ontvangt het volgende:

Een 12 weken trainingsprotocol (gym)

 • 3 Trainingsfases met progressieve opbouw
 • Schema’s voor 3,4 en 5 dagen per week
 • Handige bestanden die je op je telefoon kunt openen

Een 12 weken trainingsprotocol voor thuis

 • Schema voor 4 dagen in de week
 • Oefening op lichaamsgewicht (opbouwend)
 • Ideaal voor thuis of op reis

Een Macronutrientencalculator

 • Berekend het aantal calorieen
 • Berekend dagelijkse inname eiwitten, koolhydraten en vetten
 • Maakt een persoonlijk plan

E-book Progressie meten

 • Meten hoeveel progressie je boekt
 • Je leert waarom de weegschaal een slecht meet instrument is
 • Tips hoe je de juiste meting kunt uitvoeren

Lijst met voedingsproducten

 • De beste voeding voor je lichaam
 • Handig overzicht van voedingswaarde per voedsel product

Training en voeding logboek

 • Documenten waar je alles in kunt bijhouden

Zoals je kunt zien krijg je onwijs veel gratis bonussen. Aangezien ik het protocol 3 maanden heb uitgeprobeerd kan ik je bevestigen dat deze bonussen een waardevolle aanvulling zijn.

Ik vind het dan ook beste knap dat Henry deze bonussen gratis erbij doet. Als hij hier namelijk toch een bepaalde prijs voor zou vragen had ik het ervoor over.

Welke garantie heb je?

Oke, ik moet toegeven dat dit een van de redenen was waarom ik Droog Trainen Protocol Vrouwen heb aangeschaft. Je krijgt namelijk 90 dagen garantie.

Mocht ik namelijk niet tevreden zijn over het programma, krijg ik het volledige aankoop bedrag weer terug. Het is een fikse garantie en op deze manier heb je niet echt iets te verliezen is mijn menig.

Ik heb in ieder geval van deze garantie geen gebruik hoeven maken. Ik vertel je namelijk graag wat mijn ervaringen waren met dit protocol programma.

LET OP!
Henry heeft een pagina online waar je Droog Trainen Protocol met korting kunt aanschaffen. Klik hier

Droog Trainen Protocol Vrouwen ervaringen

Als ik op internet onderzoek naar ervaringen met dit protocol programma vallen me twee dingen op. De website pagina van Henry staat boordevol ervaringen en ook op Facebook lees je er een hele hoop.

Zo kwam ik onderstaande ervaring tegen op de website van Henry:

droog trainen protocol vrouwen

Zoals je kunt zien hebben er voor Ramona een hoop verschillen plaats gevonden. Ze ziet er droger en gespierder uit. Ik vind het een mooi resultaat en vooral ook stoer dat ze haar lichaam laat zien op het internet.

Mijn eigen ervaringen en resultaten

Ik heb Droog Trainen Protocol Vrouwen 3 maanden geprobeerd. Ik kan je verklappen dat ik er nog steeds gebruik van maak. Er zijn dan ook een hoop voordelen die ik heb ervaren.

Het protocol ziet er overzichtelijk uit en je kunt zien dat er een hoop tijd en aandacht aan is besteed. De informatie die Henry deelt is onderbouwend en laat zien dat hij een ervaringsdeskundige is.

De recepten zijn koolhydraatarm en eiwitrijk. Dit is ideaal om je vetpercentage mee te verlagen en je spiermassa te laten groeien. De oefeningen zijn opbouwend en worden stap voor stap uitgelegd.

Zowel de trainingsschema’s voor in de gym als voor thuis zijn variërend en uitdagend. De afgelopen 3 maanden voelde ik me goed en had ik meer energie dan normaal.

Ik kon veel zwaarder trainen waardoor mijn kracht is toegenomen. Na ongeveer 3 weken zag ik een duidelijk verschil aan mijn lichaam. Na 6 weken was het verschil enorm en ook anderen om mijn heen begonnen vragen te stellen.

Na 3 maanden was mijn lichaam zo veranderd dat ik het zelf amper kon geloven. Meer fitheid, spiermassa en zelfvertrouwen. Voor mij heeft Droog Trainen Protocol Vrouwen enorm veel betekent!

Waar moet je op letten?

Toch zijn er een aantal onderdelen waar je rekening mee moet houden. Het is belangrijk dat je gemotiveerd blijft. Gelukkig krijg je ondersteuning hierin maar voor alsnog moet je het zelf doen. Ook is het protocol niet geschikt voor vrouwen onder de 18. Je lichaam is namelijk volop aan het ontwikkelen.

Voor de rest is Droog Trainen Protocol Vrouwen toegankelijk en maak het niet uit of je gevorderd of een beginner bent. Daarnaast is je lichaamsbouw ook geen probleem. Dat maakt het Droog Trainen Protocol Vrouwen compleet.

Is Droog Trainen Protocol Vrouwen de moeite waard?

De inhoud die je ontvang is veel en van goede kwaliteit. Wat ik het meest fijne aan dit protocol vind is dat alles voor je klaar staat. Daarnaast hoef je niet meer te twijfelen of je het wel goed doet.

Fitness of krachttraining is een serieuze sport en daar horen nu eenmaal bepaalde technieken bij. De uitvoering van een oefening is belangrijk want dat zorgt ervoor, dat je spieren op de juiste manieren worden aangesproken.

Ook laat Henry weten dat voeding en rust, nog belangrijker zijn dat het sporten zelf. Hij onderbouwd dit want als je teveel sport en te weinig eet en rust, kunnen je spieren niet optimaal herstellen.

De resultaten blijven uit en de kans dat je jezelf overtraind is groot. Droog Trainen Protocol Vrouwen begeleid je stapsgewijs zodat je geen ”fouten” zult maken.

Droog Trainen Protocol Vrouwen kopen met korting

Je kunt Droog Trainen Protocol Vrouwen alleen online aanschaffen. Vul bij de aankoop het juiste mail adres in. Hier ontvang je namelijk de link die het protocol opent.

Je hoeft hier niets voor te downloaden. Henry stuurt je een mail met een link waar je op kunt klikken. Zodra je dat doet kun je direct van start gaan. De betaling verloop via een beveiligde pagina. Hier heb je de mogelijkheid om te betalen met IDeal, Paypal, Afterpay en creditcard.

OPGELET! Henry heeft een pagina online waar je Droog Trainen Protocol met korting kunt aanschaffen. De link hiernaast stuurt je direct naar de kortingspagina zodat je flink wat euro’s bespaart: Ga hier naar de kortingpagina van Droog Trainen Protocol Vrouwen ➠

Tot slot

Ik ben zeer te spreken over Droog Trainen Protocol Vrouwen. Het heeft me gebracht waar ik zijn wil. Tot de dag van vandaag maak nog steeds gebruik ervan.

De zomer is er vaak eerder dan je denkt en op deze manier ben ik bikiniproof :-). Wil je ook graag een fit en strak lichaam dan raad ik je dit protocol van harte aan.

Door de 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie heb je niets te verliezen… alleen maar te winnen.

Ik hoop dat je het antwoord op gekregen op de vragen waar je naar zocht. Wil je nog het een ander weten, laat dan even een reactie achter. Ik kom er dezelfde dag nog op terug!

Ik wens je veel plezier met Droog Trainen Protocol Vrouwen!

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 13 februari, 2018

Auteur

Laura

Tags

3 reacties op "Droog Trainen Protocol Vrouwen Ervaringen 2022"

 1. Vera schreef:

  TOP!! Ben er vorige maand mee begonnen en mijn lichaam ziet er zo veel strakker uit. Bedankt voor het delen van deze review Laura. Door jou heb ik de stap gezet en daar heb ik geen spijt van! Hoe gaat het met jou? Groetjes Vera

  1. Laura schreef:

   Hoi Vera,

   Sorry voor deze hele late reactie maar ik heb mijn reactie formulier opnieuw moeten
   installeren. Had namelijk geen melding ontvangen van jouw berichtje.

   Wat super om te lezen dat je deze successen hebt behaald met Droog Trainen Protocol Vrouwen.
   Ik ben eerlijk gezegd super benieuwd naar hoe het nu met je gaat?

   Mocht je tijd hebben, laat dan zeker even iets weten. En dit keer duurt het niet meer zo lang
   voordat ik pas terug reageer haha.

   Groetjes Laura

 2. Merel schreef:

  Ik zit er aan te denken om het aan te schaffen maar ik ben geen lid van een gym en dat gaat op dit moment ook nog niet. In hoe verre is dit belangrijk? Zijn de oefening voor thuis ook toereikend?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons op social media:

© 2016 - 2024 Koolhydraatarme Maaltijden

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies