afslank receptenbijbel

Afslank Receptenbijbel Review | WACHT Absoluut Met Kopen!

Laatste update: 30 januari, 2022 | Geen reacties

De Afslank Receptenbijbel is een boek dat je stapgewijs helpt bij het behalen van je streefgewicht. Volgens Oscar Helm (de bedenker) kun je op een makkelijke en snelle manier afvallen. De afgelopen weken heb ik gebruik gemaakt van de Afslank Receptenbijbel en deel graag mijn mening!

LET OP! Oscar heeft een pagina online waar je de Afslank Receptenbijbel met korting kunt aanschaffen. Klik hier

Afslank Receptenbijbel review 2022

De kans is groot dat je meer informatie wilt hebben over de Afslank Receptenbijbel. Er gaan dan ook enorm veel verhalen rond over de werking van dit dieet!

Oscar Helm is de bedenker van dit boek en hij is ervan overtuigd dat de Afslankbijbel dé oplossing is. Ik was razend benieuwd en heb het boek enkele weken geleden aanschaft.

Voordat ik mijn mening en ervaringen deel, vertel ik je eerst wie Oscar Helm nu eigenlijk is.

Wie is Oscar Helm?

afslank receptenbijbel

Oscar Helm is de auteur van het boek Afslank Receptenbijbel. Oscar is niet alleen auteur maar ook dieet psycholoog, voedingsdeskundige en een afslankcoach.

Op de website van Oscar (happyhealthy.nl) deelt hij dagelijks waardevolle informatie over voeding, bewegen en het menselijke lichaam. De tips adviezen die Oscar aan je geeft zijn van wetenschappelijke kwaliteit.

Is Oscar Helm betrouwbaar?

Er wordt van alles op de website van de Afslank Receptenbijbel aan je beloofd. Zelfs wanneer je niet afvalt, krijg je het volledige aankoop bedrag terug.

Ik ben opzoek gegaan naar de bereikbaarheid van Oscar. Het is namelijk wel zo prettig om te weten, of Oscar makkelijk te bereiken is. Op de website staan KVK, BTW en adres gegevens.

Een groot pluspunt als je het mij vraagt! Dit is namelijk niet altijd zo en dan kun je kijken hoe je je geld terug krijgt. Oscar heeft zijn zaakjes goed op orde en dat is een goed begin!

Wat is de Afslank Receptenbijbel precies?

De Afslank Receptenbijbel is verkrijgbaar op twee manieren namelijk een digitale versie en fysieke versie. Wanneer je voor de fysieke versie gaat ontvang je de digitale versie er gratis bij.

Ik heb gekozen voor de fysieke versie zodat ik het boek daadwerkelijk thuis kon bekijken. Het praktische aan de digitale versie is dat je het boek overal bij je hebt.

Het boek is mooi vormgegeven en er is gekozen voor een duidelijke inhoudsopgave. Op deze manier kun je eenvoudig navigeren door het boek.

De inleiding van het boek is sterk en Oscar deelt direct een aantal belangrijke tips over voeding. Hierdoor krijg je een totaal andere visie en dat geeft gelijk het gevoel dat je in goede handen bent.

Je ontvangt meer dan 100 recepten die bestemd zijn voor elk dagdeel (ochtend, middag, avond en tussendoortjes). De recepten zijn voorzien van een foto en makkelijke bereidingswijze.

LET OP! Oscar heeft een pagina online waar je de Afslank Receptenbijbel met korting kunt aanschaffen. Klik hier

Van welk soort dieet wordt er gebruik gemaakt?

Het boek is gebaseerd op koolhydraatarme voeding. Je leert alles over snelle en langzame koolhydraten op een begrijpelijke manier. Ook krijg je belangrijke informatie mee over suikers, vitamines en mineralen.

Waar ik persoonlijk erg van schrok zijn de voedingsmiddelen die enorm veel suikers bevatten, waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Oscar laat je zien hoe je voortaan geraffineerde suikers kunt herkennen.

Je krijgt toegang tot een lijst met ‘schuilnamen voor suikers’. We worden namelijk regelmatig voor de gek gehouden door de voedingsindustrie.

Wetenschappelijk onderbouwd

De informatie die Oscar met je deelt is wetenschappelijk onderbouwd. Hij is niet de zoveelste guru die zogenaamd de gouden formule heeft ontdekt.

Er worden ook een aantal mythes genoemd waar je voortaan rekening mee kunt houden. In de meeste gevallen zijn alle onderzoeken afgerond en de uitkomst staat als een paal boven water.

Toch zijn er ook een aantal beweringen waarvan je zelf kunt bepalen in hoeverre je hierin mee wilt gaat. Je bent vrij om te doen en te geloven wat je wilt. Oscar bied je de kans om zelf te ervaren welk effect de Afslank Receptenbijbel op jouw lichaam heeft.

Inhoud Afslank Receptenbijbel

afslank receptenbijbel

Uiteraard ben je benieuwd naar de inhoud die je ontvangt, zodra je de afslankbijbel aanschaft. Hieronder leg ik per onderdeel uit, waar je toegang tot krijgt.

Weekmenu’s

Je ontvang verschillende weekmenu’s voor 6 weken. Per dag kun je eenvoudig zien welke ingrediënten je nodig hebt en wat je kunt gaan eten. Mocht je iets niet lusten, kun je dat vervangen voor iets anders. Oscar deelt alternatieven.

Op deze manier kun je jouw eigen smaak creëren en hoef je niet met tegenzin te eten. Het kan namelijk voorkomen dat je iets niet lekker vind en dan is dit de ideale oplossing.

Smoothies

Je krijgt heerlijke en gezonde smoothie recepten die je zelf kunt maken. Deze smoothies zijn geschikt voor op elk moment van de dag en geven je een hoop energie!

Thee

Vocht is enorm belangrijk voor het lichaam laat Oscar weten. Naast het drinken van voldoende water kun je ook thee drinken. Je ontvangt de lekkerste recepten waarvan je de hele dag mag drinken.

5 Gratis bonussen

Maar dat is nog niet alles! Je krijg namelijk 5 gratis bonussen (digitaal). Deze bonussen kun je net als het e-book openen op je telefoon, tablet, laptop en pc.

De bonussen bestaat uit:

1. Complete dag en weekmenu’s
2. Boodschappenlijstjes
3. 10 gezonde toetjes (recepten)
4. 84 gezonde tussendoortjes (recepten)
5. Stappenplan voor een gezond en strak lichaam
6. Afslank programma met video’s, tips en oefeningen (voor thuis)

Zoals je kunt zien is de inhoud die je ontvang enorm. Ik kan je bevestigen dat het allemaal klopt en de kwaliteit enorm goed is. Ook de gratis bonussen zijn van goede kwaliteit!

Wie kan er gebruik maken van de Afslank Receptenbijbel?

Iedereen kan gebruik maken van de Afslank Receptenbijbel. Daarmee wil Oscar zeggen dat het niet uit maakt of je man of vrouw bent. Is het jouw doel om op een gezonde manier af te vallen, dan is de Afslank Receptenbijbel een zeer goede keuze.

Tevens heeft Oscar rekening gehouden met de eenvoud als het gaat om afvallen. Je hoeft niet naar een speciaalzaak om boodschappen te doen.

Daarnaast deelt Oscar een aantal interessante tips over hoe je geld kunt besparen in de supermarkt. Het boek is zeer toegankelijk en ook bepaal je zelf of je gebruik maakt van biologische voeding.

Kortom, Oscar is een voorstander van simpel. Hierdoor blijft een dieet leuk en is de kans dat je opgeeft nauwelijks aanwezig.

Waarom de Afslank Receptenbijbel eigenlijk geen dieet is

Dit klinkt misschien een beetje dubbel maar ik leg je graag uit waarom. Zodra je van start gaat met de Afslank Receptenbijbel heb je niet het idee dat je streng aan het diëten bent.

Door de verschillende eetmomenten en tussendoortjes die je mag eten, ervaar je geen hongergevoel. Ook dit heeft Oscar goed aangepakt. Tegenwoordig willen we alles zo simpel mogelijk, ook op het gebied van afvallen.

Mijn ervaring (waar je straks meer over leest) is dat je eenvoudig door het programma heen wandelt. De resultaten liegen er niet om en je valt daadwerkelijk af.

Afslank Receptenbijbel ervaringen

Dan is het nu tijd om een aantal ervaringen van anderen met je te delen. Op de website van Oscar lees je enorm veel positieve recensies.

Toch ben ik een stap verder gegaan aangezien de recensies op de website, lastig te controleren zijn op echtheid. Facebook staat ook vol met de Afslank Bijbel en hier lees je ervaringen van echte gebruikers.

Het valt me op dat de meeste gebruikers minimaal 2 kg per week afvallen. De recepten worden gewaardeerd en ook de bonussen zijn welkom.

Een reactie van een bekende Nederlander:

afslank receptenbijbel

Mijn eigen ervaringen met de Afslank Receptenbijbel

Ik heb de Afslank Receptenbijbel 4 weken uitgeprobeerd. Kort zal ik samenvatten wat mijn ervaringen zijn met dit boek. Laten  we beginnen bij het begin.

Hoe verliep de betaling?

Het boek is alleen online te koop. Via de website van Oscar heb ik de betaling voldaan. Direct volgt er een mail (zorg er dus voor dat je het juiste mailadres opgeeft).

In de mail ontvang je het dankwoord van Oscar en uiteraard de digitale versie. De fysieke versie ontving ik een dag later in de brievenbus. De mail bevat een link waar je op kunt klikken.

Zodra je dat doet, open je direct de Afslank Bijbel en de gratis bonussen. Alles wordt stap voor stap uitgelegd en dat is prettig. Oscar laat weten dat wanneer je vragen hebt, je die altijd kunt stellen.

De opmaak van het boek

Het valt direct op dat Oscar veel aandacht heeft besteed aan de opmaak van het boek. Het oogt fris en het gekozen lettertype is prettig om te lezen. Zowel de digitale versie als de fysieke versie krijgen van mij een 10!

Informatie en tips

De informatie en tips die je ontvangt zijn niet voor de hand liggend. Ik heb al verschillende boeken voorbij zien komen en dit is het eerste waarvan ik zeg, hier kun je wat mee.

Oscar deelt verschillende mythes waar hij je graag even over na laat denken. Je wordt er wel degelijk wijzer van en dat vind ik persoonlijk een groot pluspunt.

Ben ik afgevallen?

Allereerst was ik verrast van de eenvoud. Ook als je geen verstand hebt van voeding, kun je dit boek makkelijk volgen. Oscar legt elke stap uit en onderbouwd zijn keuze en manier van denken.

De recepten zijn verrassend en lekker van smaak. Je staat niet te lang in de keuken en ook kun je maaltijden makkelijk bewaren. Het klopt dat wanneer je iets niet lust, je dit kunt vervangen voor iets anders.

De eerste dagen heb ik vooral meer energie ervaren. Je voelt je fit, slaapt lekkerder en bent gedurende dag niet moe. Dit komt doordat je geraffineerde suikers links laat liggen.

Gemiddeld viel ik tussen de 1,8 en 2,3 kilo per week af. Na 4 weken ben ik 6 kilo afgevallen. Aangezien ik hiermee mijn streefgewicht heb bereikt ben ik alleen verder gegaan met het maken van de recepten. Ik heb geen last van het zogenaamde jojo effect.

Mijn conclusie over de Afslank Receptenbijbel

Mijn persoonlijke ervaring is zeer positief. Ben je totaal geen fan van crash diëten, dan is de Afslank Receptenbijbel wellicht ook iets voor jou! Wat ik erg leuk vond is dat ik mijn favoriete recepten, regelmatig terug liet komen. Het is namelijk geen enkel probleem zolang je maar genoeg gevarieerde voeding blijft eten.

Ik heb veel gehad aan de gezonde tussendoortjes die je kunt maken. Normaal was dit een groot struikelpunt en wist ik niet goed wat ik zoal kon eten wanneer ik tussendoor honger had.

De Afslank bijbel bevat maar liefst 84 gezonde tussendoortjes en daar staan heerlijke recepten tussen. Mijn conclusie is dat de Afslank Receptenbijbel werkt en je niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk op voorruit gaat!

Welke garantie heb je?

Oscar Helm geeft je 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Ben je om wat voor rede dan ook niet tevreden, krijg je het volledige aankoop bedrag terug.

Zo loop je geen enkel risico op een miskoop en heb je niets te verliezen.. alleen maar te winnen. De garantie word duidelijk op de website aangegeven en moet worden nagekomen door Oscar Helm!

afslank receptenbijbel

De garantie voorwaarden die Oscar op zijn website deelt

Afslank Receptenbijbel met korting

De afslank receptenbijbel is alleen online te koop. Via een beveiligde pagina kun je betalen met IDeal, Paypal, Afterpay en creditcard. Zorg ervoor dat je je juiste mail adres opgeeft. Je ontvang namelijk van Oscar een email waar je het boek kunt openen (digitaal). De fysieke versie ontvang je de volgende werkdag in je brievenbus.

LET OP! Oscar heeft een pagina online waar je de Afslank Receptenbijbel met korting kunt aanschaffen. Klik hier

Is de Afslank Receptenbijbel de moeite waard of niet?

Het is je waarschijnlijk al opgevallen dat ik erg te spreken ben over het Afslank Receptenbijbel boek. De kans is groot dat je voorheen verschillende boeken geprobeerd heb.

Wil je graag beginnen om gezonder te gaan leven? Is het jouw doel om een aantal kilo af te vallen? Dan raad ik je de Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm aan!

Ik sta volledig achter de methode die Oscar toe past en durf te beweren dat ook jij een aantal kilo’s zult afvallen. Alleen jij kunt de stap nemen om er mee te beginnen.

Daarnaast is de 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie een rede om het boek te proberen. Je hebt namelijk niets te verliezen en krijgt ten alle tijden je geld terug!

Mocht je nog vragen hebben over de Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm, stel deze dan onderaan in deze blog. Je leest hier ook vragen en ervaringen van andere lezers.

Ik wens je in ieder geval veel plezier met afvallen!

 

P.S Een klein kijkje in Afslank Receptenbijbel

Hieronder deel ik een aantal recepten uit de Afslank Receptenbijbel. Zo krijg je een indruk van wat je kunt verwachten. Een van mijn favoriete recepten is gestoofde prei met kip, aardbeispiesjes met kokos omhuld met pure chocolade en nog veel meer.

recepten afslank receptenbijbel

afslank receptenbijbel

 

TIP! Oscar heeft een pagina online waar je de Afslank Receptenbijbel met korting kunt aanschaffen. Klik hier

Deel dit recept of artikel ook met je familie en vrienden. Dat zullen ze super leuk vinden!

Gepubliceerd op: 20 juni, 2018

Auteur

Laura

Tags

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons op social media:

© 2016 - 2024 Koolhydraatarme Maaltijden

Algemene voorwaarden - Privacy - Cookies